Vatournenche

Just nu ligger jag i sängen på Arlanda, redo att bege mig hem mot Rättvik några dagar för att fira julen. Redan den 26:e bär det av ner mot Europa igen för mellandagstävlingar. Vi kom sent igår med planet och mina skidor var självklart inte med. Jag som tänkt åka till Sälen och köra lite i jul hoppas dom kommer inom kort.

10847045_10152726967465528_353233890_n

GS tävlingarna i Valtournenche gick allt annat än bra. Första dagen hade jag ändå ett ok första åk på gång men missade självklart på sista platten och slutade 32:a 4 hundradelar från att starta först. Förhållandena denna dag var inte de bästa med dimma och soft underlag. De slutade i en DNF 2 för mig då jag hamnade i ett slag, fastnade och dagen var över. Det var ett tight race där jag var knappa 2 sekunder efter i första åket men ändå inte var bland de 30 främsta. Backen var av de plattare slaget men trodde ändå de skulle passa mig ok.

Andra dagen gick i samma anda och jag lämnade Italien i besvikelse. Är less på storslalomen men de är väl bara att lämna den ett tag och sen köra igen.

En som hade de bättre var Ylva som lämnade Italien med en dubbelseger 😀 YEY.

Nu är det jul. Ja ska baka julgodis. Favoriten är alla favoritgodisar med smält choklad över. MUMMA!

GOD JUL ALLA <3