Vail

Jag har nu anlänt till Usa och Vail. Vi har tränat i två dagar nu och både vädret och förhållandena är toppen.
Har lite problem med sömnen dock, första kvällen när vi kom såg jag ut som en kines mer än vad jag gör i vanliga fall. Mina ögon var obeskådliga. Jag somnade strax innan åtta. Vaknade fyra, somnade om,vaknade 5 av att Sara börjar ta på min arm. Hon kände sig ensam och ville ha en vän. Vi försökte sedan somna om och låtsades sova tills klockan blev sex. Då gav vi upp. Båda var dödspigga.

Dag två gick bättre, lyckades härda ut till nio innan vi slumrade. Vaknade inte förens fem då mamma ringde. Hon påstod att vi hade bestämt en skypetid vid denna tidpunkt. Vi hade missuppfattat varandra.
Nu är klockan halv elva. Jag har små ögon, ska sova.
Allt är väldigt härligt här annars, imorgon har vi vilodag och vi ska åka till Denver för shopping. Maten här där vi bor har varit lite udda. Första lunchen bestod av korv med chips och bröd. Den missade vi dock men tränarna sa att den inte var av de vassare slaget. Igår fick vi vit smörgås med skinka, sås och tomater till lunch. Det är lite annorlunda men jag ser fram emot någon riktigt amerikans restaurang imorgon!

Jag försökte ladda upp bilder men internetet är inte av de vassare slaget så jag gör ett nytt försök imorgon.