Vail

Vi lagar mat själva nu. Vi fick nog. Frukosten är dock härlig, eller jag gillar den iallafall. Den består av pannkakor,bacon,äggröra och jordnötssmör. Jag kan sakna skinkan till mackan istället för sylt och jordnötssmör, även den lite brunare mackan skulle inte sitta fel.

Igår var vi i Denver och shoppade. Jag är egentligen inte något större fan av shopping och de brukar sluta med att jag oengagerat bara hänger med men när man kommer hit blir det lite som en ny värld, haha. Här är man dessto mer på tårna. Nya,roligare och mer annorlunda affärer än hemma. Det blir lätt att man bara kör på. Det blev en del inköp.

Dagen i backen var som föregående dagar jättebra. Sol och kompakt underlag. Idag stod GS på schemat. Formen är mycket ojämn. Tiderna kan skilja en sekund mellan åken utan att jag känner någon större skillnad. Slalomen känns iallafall stabil!

Igår kväll var vi bjudna till några bekanta till våran tränare Pier på middag. Dom bor helt sjukt fint. De var dock bara deras vinterhus. Annars bodde dom i Hong Kong och New York. De hade en svensk kock som lagade maten. Det var hur gott som helst.

Ikväll ska den svenska kocken komma till våra lägenheter och laga mat. Vi ska ha en ”barbequeevening”. Jag älskar grillat så de kommer nog bli helt fantastiskt. Han var nyss här och presenterade menyn.

Annars har även ”rock on” människan anlänt. Jag har gjort bort mig än en gång. Denna gång av att vara helt tyst.