Umeå,Rättvik

Fystesterna är över för denna gång.Alltid lika stor ångest innan och alltid lika stor lättnad när dom är över. Förstår inte varför man alltid jagar upp sig inför varje gång de vankas tester men man är ju en liten tävlingsmänniska så att säga.Umeå var som alltid trevligt.Testerna gick även dom bra.Tog några rekord vilket alltid är kul.Är nu laddad inför sommaren både när de gäller hård träning men också sol,bad,skog och vänner.

Hade en av de sämre resorna hem igår.Mitt plan skulle lyfta från Umeå klockan 16 50. Men efter att hjulet sprängdes på väg i full kareta mot lyftet fick vi tvärnita vända om och sätta oss och vänta på nya besked. En timme senare kom beskedet att de skulle lyfta ett plan från London som skulle landa 4 till 5 timmar senare.Vi skulle sedan få ta det planet från Umeå kring 23 snåret.. Efter att ha frågat personalen angående hotel eller andra lösningar när vi skulle ankomma till ARL utan några som helst positiva resultat fick vi bege oss med bil mot Dalarna. Vi lämnade Umeå kring 20 30. Anlände i Rättvik 03 15.

Nu är jag iallafall hemma. Dagen har spenderats vid vattnet. Sol,bad och mat på murikkahällen och självklart bus med Yra.Hade en liten för optimistisk inställning till den sjukt varma solen som inte var så varm. De blåste rätt friskt och huttrades en del. Men några minuters värme fick man allt. Imorgon sägs de bli ännu finare väder 🙂