Umeå

Tiden går fort och om bara en vecka är jag på snö igen. Har senaste veckan haft Sara på besök. Både jag och Sara är extremt dåliga cyklister så ena dagen stod cykling på schemat.Jag tror både jag och sara tog i med alla kroppsdelar vi kunde.Tekniken var väldigt oslipad och stilen inte allt för graciös. Förutom träning spelade vi kubb,plockade hjortron,badade,solade och blev bitna av myggen.Sara var inte riktigt van myggklimatet så blev den lyckligt lottade att få bära mygghatten.

image

image

image

image

image

Var även på allsång.Vart lite besviken.Jag gillar att sjunga men denna kväll var showen sådär. På torsdagen begav sig sedan jag och Mattias uppåt i landet mot Umeå för träning med Robban.Första dagen bestod förutom hoppass och gymnastik även av kostlära.Det är rätt saftiga mängder mat man måste häva in för att inte få i sig för lite. Umeå bestod av mycket träning med trevligt sällskap men också av både sol,bad och trevliga middagar.

image

image

image

image

image

image

Nu är jag tillbaka i Rättvik igen.Min kropp är trött och likaså jag.Jag tar ut min ilska som lätt uppkommer dessa dagar på Mattias och min bror.Dom tål mycket.Inte jag. De är classic car week här nu.Tusentals raggare har samlats.Många speciella människor upptäcktes idag på tåget hem.Ska uppdatera er om veckan. Imorgon ska jag steka hamburgare 7 timmar för slalomklubben på backracet.Förbereder mig på en lökig och flottig dag i hetta! YES

image