Trysi


Igår åkte jag bil upp till Trysil, från Östersund. De skulle ta ungefär 4 och en halv timme sa Otto. De tog 7 och en halv för mig. Jag åkte fel tre gånger. Inte bara mitt fel, GPS:en visade faktiskt fel. Den sa att ja skulle åka mot Röros och inte mot Sveg. Jag körde två mil, ringde Otto för jag hade en liten aning om att jag inte skulle åka mot Röros. Jag hade rätt. Jag fick vända. Sedan var det en skylt mot Mora, Älvdalen eller Idre, Röros. Jag åkte mot Mora, Älvdalen. Fel även denna gång. Jag fik vända igen. Jag kom iallafall fram. Jag snyftade en gång. Mest för att jag kände mig ensam. Tankningen gick inte heller bra. Jag fick bara i diesel för 30 kronor. Jag gick in och sa att det var något fel. Han sa till mig att lilla du, det är inget fel isåfall skulle vi fått in en felanmälning och den har fungerat utan problem hela dagen. Han kunde inte hjälpa mig heller för han hade fullt upp. Jag fick hjälp senare av en bekant jag stötte på på macken. De visade sig att jag inte hade tryckt in den tillräckligt långt.

Idag hade vi hangåkning. Det var väldigt fint. Jag frös. Det var minus 20. Jag hade en buff, men efter ett åk var den nerdregglad och isad. Vi tränade efteråt i en annan backe. Jag frös och småsnyftade i liften påväg upp. Den var lång och till och med glasögonen isade.

Imorgon och på Onsdag är det tävling här i Trysil. Prognosen ser inte ut att bli så mycket varmare tyvärr. Men det ska bli väldigt kul att tävla igen. HEJA!