Test


Igår styrdes bilen mot Östersund för ett fystest innan vi skall bege oss till Juvasshytta för en veckas skidåkning. Vi checkade in på hotellet för att ladda upp inför dagens test. Gårdagskvällen var ganska kaotisk då vi sent igår upptäckte att vi hade besök av vägglöss i säng och klättrandes på väggarna. Sara gormade och Nattis stod upp i sängen snudd på tårar. Jag låg lugnt i min bäddsoffa, som jag inte ens fick klunsa om.
Sara och Nattis sprang ner till repan berättade läget medan jag fick vakta lössen så inte bevisen sprang iväg. Killen hade lite svårt att ta dom seriöst då Sara hade skrattattacker genom hela storyn och hela hissen upp till rummet då hennes läggdagstid hade passerat för länge sedan.
När killen väl kom upp hade jag råkat döda ett av bevisen och man kunde inte lägre skåda att det hade varit en lus,tur att ett bevis fortfarande var vid liv. Killen som inte var så mycket äldre än oss fick panik, han sa att vi skulle få bo i sviten.
Efter lite fixande gav han oss nycklarna till vårt nya rum, vi stressade upp då klockan var en bra bit efter 23 och klockan ställd på 06.45. Väl uppe såg jag att en bäddsoffa var placerad även i detta rum som jag fick inta.
Panikkillen sa även att en av sängarna inte var bäddade. Det var självklart min bäddsoffa men att han skulle komma upp och fixa det. Tjugo minuter gick, jag ringde repan..inget svar, tio till jag var riktigt sur. Bestämde mig för att skita i det. Jag tog en kudde från Sara och Nattis frestande dubbelsäng tog även deras filt som säkert hundratals gubbar joxat med. NICE!

Dagen bestod av löptest. Jag var först ut. Det gick helt okej,men man hoppas ju alltid att man ska vara dödsbra men dödsbra var inte rätt ord idag. TRIST!

Blodprover innan testet kan genomföras.


Ett gympass med min nya roomie! YE