Sverige

Jag har ankommit till sveariket. Känns fantastiskt. Jag är ju faktiskt inte den som längtar hem men de sista dagarna har jag faktiskt kännt att mitt huvud har varit lite överallt. Hur som är jag i Åre och här är det ungefär 25 minus kallare än de 10 plus och regn vi haft de sista dagarna eller egentligen hela touren nere i Europa. Jag fryser. Är inte van detta.

Jag blir nu hemma i 4 dagar innan det bär av neråt igen vilket känns som en evighet men som antagligen kommer gå som vinden. Jag ska ta vara på alla timmar och samla enegi inför vad som komma skall…

Jag fick för ett par dagar sedan reda på att jag ska få representera Sveirge under OS i Sotchi. Helt fantastiskt. Jag vet inte vad mer de finns att säga än att jag är superladdad och taggad och att de hela känns overkligt men fantastiskt.Jag är stolt och laddad!!

De sista två tävlingarna i Kirchberg gick inte direkt som ja önskat.Kul var det att motståndet var näst intill som en världscup men tråkigt var det att jag inte riktigt fick till den åkning som jag hoppats. Underlaget var på topp även fast regnet smattrade.

Nu ropar boarding mannen att det är dags att hoppa på planet.

Idag ska jag äta mjölkstuvade makaroner med Mattias. SOM JAG LÄNGTAT!!

Tack för alla fina hälsningar, ni är så snälla!!