Stockholm

Har varit i Stockholm ett par dagar och har insett ännu lite mer att det aldrig kommer vara ett ställe för mig.Stressen och trafiken gör mig mer panikslagen än vanligt. Skulle åka ut till Bosön på fredagen för att göra en screening med Britta.Denna tur resulterades i stora köer bakom mig pga mycket långsam körning,många tutningar och körningar i bussfilen. Två tårar då jag absolut inte hade någon aning vad jag kommit och hade en tid att passa. Inte nog med det började turen inte så bra då jag körde in i ett rör påväg ut ur parkeringshuset som var den smalaste utfarten jag någonsin sett. Men jag hade tur, de var ena backspegeln som tog smällen och inget märke syndes till.

Vi har haft lite sponsor och mediadagar som startade i torsdagseftermiddag med matlagning tillsammans med ica kockarna. Denna gång skulle de bjudas på två olika soppor,bröd och en efterrätt..Jag stod för en pumpasoppa som smaksattes med bland annat purjolök,citron och äppelcider. Jag är inte den mest begåvade inom matlagning så det är kul att få vara med och lära sig lite heta tips från så duktiga kockar. Denna soppa ska jag tillaga någon gång under vintern när ja känner för att glänsa lite. De tråkiga är att jag har svårt att tro att jag kommer kunna få fram samma fina smak på egen hand. Vi tillagade också en äppelkaka bestående av äpplen,citron och kardemumma. Mums.

Förutom mitt Bosönbesök under gårdagen var vi ute i Solna på Vattensfalls kontor där ett gäng journalister hade samlats för att ställa lite frågor inför säsongen och presskonferens för alpint,skicross,puckelpist,snowboard och slopestyle. Har ju aldrig riktigt varit min starkaste sida de här med media men Maria tyckte jag var lugnare än tidigare.

Ska om en timme bege oss ut mot Arlanda för att klockan två flyga norrut. Ska bli fantastiskt.Jag gillar verkligen att vara där uppe. Vi ska börja i Gällivare några dagar för att sedan avsluta någon dag i Kåbdalis innan vi beger oss mot Levi. Bilderna är från föregående år i Kåbdalis. Är de inte helt underbart!!! Ni kan nu nå mig igen. Samma nummer.Äldre mobil. Jag har dock ingen laddare för den hittades inte men batteriet har hittils gjort av med en plutt av fem på två dagar så den räcker nog ett tag till.