Sommaren är slut

Sista dagen i Right bay har spenderats med mina tre trogna vänner. Mormor,morfar och Yra.
Vi började med en lunch tillagad av mormor. Direkt den gudomliga korvstroganofen var uppäten började morfar direkt fråga när ska vi äta tacotallrik, jag vill ha tacotallrik, ska du och jag åka ner och ta en tacotallrik. Morfar hakar upp sig på ord. Idag har han utan överdrift sagt tacotallrik 20 gånger.
Vi tog sedan bilen ner på byn för att inhandla mormors lista. Att handla med mormor är en upplevelse. Det tar inte bara tio minuter, hon ser de som semester från morfar.
Vi åkte sedan hem till mig, jag placerade mormor och morfar på soffan medan jag irrade runt och packade ihop mitt liv för att imorgon ta farväl av right bay för att bege mig mot Östersund och sedan vidare till Juvasshytta för en veckas skidåkning.

Söta morfar!


Innan skidåkningen skall ett fystest genomföras för att avslöja hur sommarträningen skötts.