Semmering

Julen var bra, väldigt bra. Det var skönt att vara hemma hos mamma ett litet tag,och för att inte glömma YRA.
Dagarna gick fort. Var kul att träffa alla kussar också som man inte stöter på allt för ofta nuförtiden. Mängder av mat trycktes och för inte glömma alla kilo julgodis och skumtomtar man pressade i sig. Men nu känner man sig riktigt mätt och redo för kommande tour.
Jag ska vara här nere rätt länge nu. I minsta fall till den 28:e Januari, jag kommer få lov att tvätta har jag insett. Jag är inte helt nöjd med min packning. Många tröjor dessto färre underställ och skor. Har glömt mina skor. Inte löparskorna men variationen kommer inte vara hög den närmsta månaden. Kanske hittar något här nere. Eller det är ett måste. Jag vill faktiskt inte bära gympaskor på nyår eller mina lyftarskor.

Idag hade vi träning i backen. Det var bollhav på högnivå. Åkningen var inte fager. Min kant gick av också. En fjärdedel av kanten hade lossnat. Kände dock ingen som helst skillnad. De rullade vilket som. Sista åken blev dock bättre. Men jag kände inte att kanten var borta.
Racebacken såg däremot mycket fin ut. Imorgon är det GS. Jag är laddad. Jag går ut med startnummer 52.

Mamma är här också. Det känns härligt att ha med henne några dagar.
Nu ska jag sova och ladda inför morgondagen. Har inte riktigt varit så aktiv med korttagningen den senaste tiden men ska börja igen.