Rättvik-Bosön-Umeå

Befinner mig just nu i Åre. Har varit ute på resande fot under en relativt lång tid nu. Var på Bosön för drygt två veckor sedan, åkte sedan hem till Rättvik,tillbaka till Bosön och sedan till Umeå. Nu tillbaka i Åre. Min dator är fortfarande knas. Jag kan inte ladda upp bilder. Men jag skriver er en liten resume och ska i veckan försöka åtgärda alla mina tekniska problem.

Stockholm och Bosön var bra. Jag var hos Britta som är helt fantastiskt när de kommer till sjukgymnastik. Benet ser bra ut. Ingen smärta alls vilket är toppen. Däremot är knävecket inte riktigt som det ska. Popbliteus som namnet på fästet heter där jag har ont är irriterat och vill inte riktigt samarbeta. Hur som har jag en hel skock med övningar som ja nu skall köra för att detta förhoppningsvis ska släppa.

Vistelsen hemma i Rättvik var även den bra. Förutom rehab blev de en hel del cykling,överkropp och bål i fint sällskap. Vädret var inte på topp. Mamma hade innan snackat upp vädret till skyarna men jag välkomnades med regn. Vi besökte både loppisar och svampskogen under vistelsen vilket alltid är trevligt.

Sedan tillbaka till Bosön. Britta såg framsteg. Jag var inte lika övertygad. Jag tycker senan känns seg och känner att de är ju bara en liten sena hur farligt och ont kan den göra. Men jag påminns då av Ottos klocka ord. TÅLAMOD. Efter två dagar på Bosön tog jag planet mot Umeå för ännu mera träning med Robert och träff med läkare Per.

Umeå började med roddintervaller där de kändes som både ben och huvud skulle sprängas.Fortsatte med styrka,oclusion,cykelintervaller,överkropp,cykel,bål och sen styrdes kosan hem mot Åre. Ett fantastiskt fyscamp med Robustus i spetsen som är en fantastiskt smart och peppande person som gör fysen betydligt roligare.

Nu är jag i Åre. Idag har vi hälsat på 18 stycken 8 veckors haskivalpar. Jag har 100 bilder men kan inte visa er vilket känns frustrerande. Dom var helt helt underbara och jag ska försöka övertyga (tvinga) Mattias mamma att köpa en. Nu är det dags för sängen. Imorgon väntas intervaller av tyngre slag. Godnatt.