Rättvik

Mycket har hänt.Förra helgen var jag coach på region tvås läger i stendalen.Sista dagarna på snö var fina,mycket sol men även regn kom och gick.

image

image

image

Att agera coach är rätt svårt.Man vet själv hur man tänker men när man sedan skall förklara på ett relativt enkelt sätt utan att verka helt borta är svårt.Men jag är nöjd med lägret,är både kul och nyttigt att stå på sidan om.

image

Jag for sedan till Stockholm.Jag skulle under måndag och tisdag delta i Sok:s mediadagar.Min mediaform var väl inte den bästa.Upprepningar av ord,nervösa skratt och prat om allt annat utom ämnet förekom.
Vi skulle ställa oss framför en filmkamera,berätta 1 minut om oss själva med en icke svajande blick.Alla andra som deltog satt runt borden knäpptysta.Sedan var det dags för analys,filmklippet spelades upp på storskärm och man fick sin dom.De gick ändå okej.Med lite mindre skratt och pauser fanns de ett hopp för även mig.
Såg dock livrädd ut på filmen så lite mer säker attityd hade inte heller skadat.

image

image

image

image

image

Sedan var det dags för olympic camp.140 idrottsmän och kvinnor samlades för att under några dagar få reda på mer kring os i Sotchi och lära känna varandra bättre.
Vi delades in i 10 olika lag.De var sedan tävlingar lagen emellan.Det var 3 olika grenar.Vårat lag ledde till en början men efter min hetsiga start på kanotfärden vilket ledde till att både jag och ishockeytjejen jag skulle paddla med låg i vattnet med sänkt kanot slutade vi femma.
Andra grenen var att måla en tavla som skulle innehålla 5 olika ord,glädje,os,redo,vinter och Ryssland.Jag som inte är speciellt konstnärlig drog inte många strån till stacken i den uppgiften.
Men inte nog med de.När vi senare på kvällen hade middag med olika sponsorer skulle vi försöka sälja in vår tavla hos kunderna så de röstade på oss.Jag gick verkligen in för uppgiften men misslyckades även här.
Sist men inte minst skulle vi göra en film.Ja kände att det här är ju verkligen min grej.Vi fick ämnet coaching och ledarskap.Björn Ferry tog an sig ledarskapet och vi andra agerade athleter.Jag gick in för filmen och tyckte vår film slog alla pris med både astmaattacker och simning.
Tyvärr gick den inte hem hos domarna och inte heller här blev det någon vinst.
Hade iallafall sjukt roliga dagar tillsammans och lärde känna några nya människor.

image

image

image

image

image

image

image

Veckan avslutades på Bosön med fystester.Alltid en ångest men samtidigt lite kul.Formen kändes god och jag känner mig laddad inför sommarens fysträning.

Ena kvällen lagade vi mat tillsammans med vår sponsor Ica.Deras kockar delade in oss i fyra olika ansvarsområden där jag hade hand om lam,lax och grillen.Hade en väldigt trevlig kväll där jag lärde mig mycket nytt som jag ska impa med.

image

image

Nu är jag hemma i Rättvik.Yr och klart hade lovat strålande sol dagen till ära men så var tyvärr inte fallet.Värmen var på sin plats men solen var inte där.Jag var lite bitter då jag hade sett fram emot solning och en start till en liten ljusbrunare bränna.Fortfarande vit efter dagen.