Rättvik

Sista dagarna i Åre var jättefina. Vi tog verkligen vara på de sista dagarna ihop.Ja tvingade upp Mattias vid 06 15 för att starta dagen med intervaller. Han var till en början inte så förtjust men väl ute var han gladare än vad jag förväntade mig.

Efter detta var det vandring. Mamma hade kommit upp över helgen så vi tog en vandring med henne och Yra. Jag gillar verkligen att vandra på fjället så de var mycket härligt. Direkt efter vandringen var mitt humör inte på topp.En blandning av lågt blodsocker och irritation på Mattias idee om att paddla kajak gjorde mig småsur. Vi bestämde oss iallafall för att bege oss ut och jag blev positivt överraskad. Det var spegelblankt och hur fint som helt. Humöret stegrade sakta men säkert uppåt. Mattias frågade dock var tionde minut om ja ville vända.

Vi åkte även långfärdsskridskor vilket var nytt för mig. Jag gillar att testa nya saker men var även till denna aktivitet lite skeptisk om allt roddande Mattias donade med inför detta skulle vara värt det, men ingen tvekan där. Hur kul som helst. Jag älskade det verkligen!!

Nu är jag hemma i Rättvik igen och imorgon bär det av ner mot Stockholm för lite mediadagar innan vi beger oss mot vårat första snöläger i Sverige 🙂 Wiie.

Jag är laddad!!