Pitztal

Redan tre dagar har passerat. Tiden går fort och man känner i luften att tävlingssäsongen börjar smyga sig på. Andra gången jag är här i Pitztal. Var här en gång när jag var yngre men hade inget minne om att det såg ut som de gjorde. Backarna är av de brantare slaget, vi har hittills kört på med GS:en och de går mer och mer åt rätt håll vilket är kul!

Igår var vi i Sölden och körde i racehanget. Har kört där en gång tidigare vilket var förra året på tävlingspremiären. Inte allt för goda minnen från den gången. Kommer aldrig glömma när Otto sa på besiktningen till mig,Nattis och Monne att ”tjejer ni tappar ingen tid i branten”. Vi tappade alla närmare 5 sekunder. De var lika tufft som jag mindes det. Backen skjuter på hela vägen och man måste verkligen ha fightmode on. En tuff och bra träningsdag där man inte kände sig allt för mäktig.

Idag har vi vilodag för att sedan köra på 5 dagar till här i Pitztal. Imorgon står fart på schemat. Wie.

För er som försöker nå mig har jag fortfarande ingen mobil. Den är dock på lagning nu pga påtryckade utifrån så borde vakna till liv inom någon vecka.Min fotoman är alltså han på bilden nedan som hjälpt mig att knäppa lite bilder då vi varit på samma ställe några dagar. Kul och tack för hjälpen. Foton: Mattias.