Påsk

Påsken har tillbringats i Åre.Har haft det superhärligt.Skidåkning har varit en daglig syssla.
Har under mina fyra år i Järpen aldrig gått upp på toppen.Under dessa dagar har jag begett mig upp ett flertal gånger och insett att jag verkligen missat många fina åk.Man får gå mycket.Svetten har blänkt i ansiktet och irritationen har funnits där men åkningen gjorde de hela absolut värt det.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Dagarna har varit underbara med soool och härligt umgänge.
Tränade några dagar också.Otto var med en dag.Han tyckte jag körde som en gud.Jag kände väl att han var lite överdriven men känner att friåkningen har varit bra för mig.Min fruktat ostabila possition satts på prov.
Nu är jag påväg till Östersund,på torsdag bär det av mot sälen och närmare en månads tour innan sommaren äger rum.Ska bli härligt med vårtour.
Har även kollat på JOI under helgen.Mattias var med.Han åkte ut i första pga en gränsling i andra åket.Han hade gått vidare,de tror jag absolut.
Han själv trodde dock minst en fjärdeplats antagligen en tredje kanske en andra.

image

Idag fyller Julia år.Jag åkte ifrån dom idag.Önska ja kunde vara med på kalas under dagen men min vistelse har redan förlängts med en vecka.Ville stanna och hade svårt att slita mig men Östersund och tvätt,skidfix och skidträning kallade.

image

Tack för sjukt roliga dagar!!