Packning

a href=”http://media.annaswennlarsson.com/2012/11/20121110_120841.jpg”>
Levi var kul, jättekul. Jag är supernöjd och ser fram emot kommande tävlingar.

Veckan har jag tillbringat i Östersund. Den har gått fort och varit något kaotisk.Jag har inte riktigt varit fokad för mina grejer har befunnit sig överallt.
Det började redan i Levi, jag hade lagt mina kläder utanför säcken på start. När jag sedan kom ner till hotellet och vi skulle börja packa i bilarna för att bege oss hemmåt upptäckte jag detta. Jag ringde någon finsk snubbe jag fick numret till utan resultat. Jag började prata svenska, sedan engelska och avslutade med finsk brytning. Inget fungerade. Han kunde bara finska,inte jag.
Alla drog, jag var kvar med Tessan som skulle på prisutdelning klockan 19. Jag hade då några timmar på mig att spåra jackan. Jag drog upp till backen igen utan resultat och kontaktade även alla jag hann med på prisutdelningen. Tessan tyckte jag var lite pinsam.

I veckan skulle jag köra ett GS pass med högskolan i Björnrike. Jag var laddad. Väl där var det sol och hårt underlag. De enda problemet var att jag hade packat i två vänsterinnerskor varav en sprut och en vanlig och två olika sulor. Jag kände mig dålig.
Jag lånade en innersko av Jonas Nyberg i strlk 26, jag har 24. De gick inte alls. Innerskon kom inte i skalet.

Jag bestämde mig sen för att köra lite possitionsträning på en skida, även de gick sådär, jag ramlade.
Jag försökte till sist att bara klämma i fötterna i pjäxorna. De gick okej, inte skönt och inte bra men okej. Jag körde lite fritt. Den ena svängen var bättre än den andra.

Jag följde med till Björnrike även igår för att köra några åk. Alla prylar var med och rätt. Det var väldigt fint.

Annars har jag också tappat bort mitt bankomatkort och Eurobonuskort i veckan. Bankkortet hittade jag efter två dagars letande men Eurobonuskortet är fortfarande inte funnet. Men nu ska jag verkligen skärpa mig.

Idag har dagen mest bestått av packning, imorgon drar vi igen. Denna gång till USA. Vi kommer först att åka till Vail för lite träning innan vi beger oss mot Aspen för en GS och slalomtävling!!

Åt lunch med CM och Erik innan jag drog. Det var festligt.

Yee nu ska jag sova för imorgon ska jag upp kl 04 00.