Östersund

Trysil gick upp och ner. Första dagen var ett steg framåt i min GS satsning. Vissa delar var riktigt bra men jag har fortfarande långt kvar tills formen är där. Jag kom 16:de.
Andra dagen var jag taggad och hoppades ta ännu ett litet steg, så var tyvärr inte fallet. I första åket åkte jag mot ytterkäpp över ett krön där man bara såg ytterporten. Jag kom i lössnön och var långt bak i resultatlistan efter första åket. Jag fick iallafall åka andra som 60 tjejer får göra på Europacup.
Andra åket kom jag sju portar innan jag ramlade på innerskida.


Nu är jag i Östersund. Igår var vi i vemdalen och tränade. Det var is. Jättebra verkligen. Det var roligt att träna med högskolan lite. Cm blev dock som vanligt lite irriterad på mig. Jag hetsade och försökte få med honom på samma spår. Han frös och jag tvingade honom. Men det var en härlig och kul dag.

Jag tvingade även med honom på gymet senare. Vi körde överkropp med väldigt mycket bänk. Han klagade rätt mycket men kämpade på efter mina order. Han sa även att han var rädd för mig i träningssammanhang och skulle inte våga säga nej. Jag älskar att jag har makten.

Idag har jag kollat världscup och tränat emellan åken. Träningen bestod av löpning uppför trapporna i arctura huset. Det var jobbigt,benen sa nej och andningen var hög. Men ett bra pass. Cm var med även idag. Jag behövde inte tvinga honom så ett steg framåt.

Jag blev rädd när Kajsa föll idag. Hon har haft för mycket otur. Hon åkte riktigt bra innan. Jag hejade. Men jag har pratat med henne nu och hon mådde bra förutom alla skubbsår på rumba och ben. Jag fick se kort, de såg inte alls skönt ut. Men imorgon är hon tillbaka på startlinjen och jag tror på henne.
Nu ska jag och Ylven plugga. Vi har lovat varandra att försöka 2 timmar om dagen i helgen. Eftersom de står på kursbeskrivningen att för att klara kursen krävs 4 timmars studier om dagen. De är dags att starta nu. Jag är redan osugen. FAN!