Östersund

I östersund några dagar. Kajsa spenderade en natt här. Hon hade ingen skjuss hem från flygplatsen men var inte heller speciellt aktiv i sökandet. Jag tror ärligt hon hade saknat min närhet.
Jag ångrade mig lite på kvällen när andningen var allt för hög och jag kunde inte foka på något annat än den. Önska jag hade spelat in så hon fick höra vilket väsen hon förde. Väl på morgonen var jag glad att ha henne. Vi åt frukost och kollade på ”What a girls wants”. My god vilken film, handling, den innehöll hela kittet. Vi grät på slutet. Gripande och sevärd film.

Tiden i Östersund har bestått av mycket träning. Har tränat med Jesper. Igår körde vi crossfit. Jag ville spy och var påväg, han skrek: BARA SÅ DU VET ÄR DET INTE SYND OM DIG. Jag tyckte lite synd om mig själv. Han skrek igen, jag blev irriterad. Han sa att jag stod i ”losers position” dvs med händerna på knäna. Han sa upp med händerna, stå inte där och häng. Ja ville snyfta men körde på.
Idag var vi på gymet. En skidskyttetjej var där också. De första hon sa til mig var. Ja dina ben var mig inte stora för att vara alpinist. Jag hade 12 set benböj på passet idag, ligger kanske något i det. Dom är påväg, snart kommer dom svälla.
På eftermiddagen körde vi gymnastisk. Jag, Virre och Kim. Cm svek. Jag och Virre är inte dom allra smidigaste och mest gymnastiska. Kände mig ok idag. Virre var grym. Verkligen. Kim var lite svajig. Jag stod dock fortfarande för den lägsta nivån. Jag stod på händer 6 sekunder idag. Rekord!!!