MontePora-Åre

1458512_10151719084987126_876792844_nBefinner mig just nu i Åre. Kom från Monte Pora för ett par dagar sedan och ska nu ligga här och träna i veckan. Monte Pora bestod av tuffa förhållanden och mycket snö. Fick med mig en seger ifrån slalomen vilket kändes väldigt skönt och slutade 11:a i storslalomen vilket inte heller var så dåligt efter ett mycket mediokert första åk och ett bra andra.

Idag var första träningsdagen här i Åre och de var även här en medioker första dag med död snö och väldigt mjukt i pisten. Imorgon ska vi göra ett nytt försök i Duved och hoppas på bättre lycka. Väldigt skönt att vara tillbaka hemma i Sverige efter 5 veckor på touren. Har hunnit äta både tacos och mjölkstuvade makaroner och ikväll väntas fläsk och löksås. Magiskt!

Till helgen skall jag åka hem till Rättvik en sväng och ska då fixa en mobil så jag blir kontaktbar igen. Vissa är mer less än andra men känns som att det är dags nu. Men jag tipsar verkligen om ett mobillöst liv några dagar eller veckor. Helt fantastiskt!!

Bilden är från en fin dag i Åre förra hösten!