Mölltal,Åre,Rättvik,Umeå

Vädret de sista dagarna var betydligt bättre så vi fick ut 4 bra dagar med skidåkning. Kändes skönt att få lite åkning innan vi nu drar igång med fysperiodern. Dröjer inte länge innan vi står här igen.

En lättnad och en glädje när vi möttes av denna fina vy på morgonkvisten.

Backen ser på bild ganska lätt ut men trycker på rejält hela vägen ner så det gäller verkligen att vara på hugget. Jag körde mest storslalom under lägret och känner att jag börjar hitta någonting vilket vore så kul då målet självklart är att ha två dicipliner man kan vara med och slåss i.

Vart ju självklart sugen att köra en slalomdag så sista dagen blev det slalom. Formen kändes god ,testade lite olika skidor och hittade många bra modeller.De här var sista lägret för denna säsong. Känns skönt att få lägga skidorna åt sidan ett tag och dra på löpardojjorna på riktigt. Nu blir de träning,bad och skogsturer med Yra.

Vi fick fint väder tillslut och nere i dalen hade vi hetta så de blev ett dopp i älven nedanför oss. Det var av de kallare slaget.

Direkt efter Mölltal bar det av mot Åre där jag under 3 år hjälpt till som tränare för region 2:s vårläger i stendalen. Förhållandena var kanon och likaså ungdomarnas åkning. Känns annorlunda att stå på sidan och ge tips men man lär sig mycket av det också.

Jag och Kajsa coachade tillsammans.

Efter Åre lägret bar det av hemmåt Rättvik för lite tvättning och ompackning innan jag på onsdag beger mig mot Umeå för de ångestfyllda fystesterna vi har varje år.Självklart hann jag med promenader i dalen med min bästa.

Imorgon bär det  alltså av mot Umeå för två fullspäckade dagar av tester. Det är alltid en ångest men känner mig ändå relativt lugn. Jag uppdaterar er om läget.