Mölltal

Mölltal har inte riktigt levererat här under de två första dagarna.Jag har åkt 5åk på två dagar.5 åk i total dimma och en lite för bakåtlutad position.Första dagen vi kom upp på berget var det totalt vitt. Hade snöat 1,5 dm blötsnö under natten och vi kände oss alla som nybörjare när vi åkte/hasade oss ner för backen. Sikten som inte fanns gjorde inte saken bättre.Vi åkte ett åk och sedan var det vara att åka ner till hotellet igen.

Vi fysade och kom sedan på den briljanta iden att vi skulle spela paintball under eftermiddagen så vi skulle slippa känna hotelldöden.Detta var farligt kul. Vi var 5 tjejer som var med som mötte 4 av tränarna. Man kan tro att vi fick storspö men vi var faktiskt rätt jämna. Stod 2-2 i matcher.Blev lite mer.

Sedan dagen.Den var inte så mycket bättre den. Klev upp,åt frukost, åkte till liften. Nytt besked 9 pga storm.Åkte ner,satt oss på hotellet, väntade…Klockan 9 kom det ett sms att vi skulle åka upp. Satt oss i bilarna igen.Tog liften upp och möttes av storm.Det var bara gondolen öppen som 3 åk senare eventuellt skulle stänga så vi tvingades åka ner så vi inte skulle bli fast där uppe. Förutsättningarna idag var iallafall 100 gånger bättre än gårdagen då den tunga snön var borta. Var dock motvind och ett väldigt varierande underlag.

Nu på eftermiddagen har vi spelat fotboll vilket var dagens höjdpunkt. Väldigt kul!

Imorgon och även dagen därpå är de spått bra väder och jag hoppas innerligt att detta skall stämma!!!!