Melchsee Frutt,Hintereit,Flachau

Efter Zinal begav vi oss mot Melchsee Frutt för att köra två Europacup slalom där jag tog min första ”riktiga”  vinst som jag fått höra då parra inte riktigt räknades.Var verkligen hur härligt som helst!!Fick också med mig en tredjeplats 🙂

Efter Melchefrutt styrdes bilen mot Hintereit för en dags träning innan vi skulla dra vidare mot Flachau. Som alltid levererade Hintereit perfekta förhållanden. Åkningen var dock inte lika perfekt men älskar verkligen Hintereit.

Kanske pga att man bor på en bondgård som ligger mitt i en backe men också för att allt folk som jobbar där är så härliga. De kom en kalv under natten jag bodde där. Bonden Peter var mycket exalterad över att visa mig denna. Vi har verkligen funnit varandra även fast åldersskillnaden är sådär 40 år.

Flachau blev en fantastisk kväll med både Maria och Frida på pallen. Sjukt grymma och så kul att båda två fick stå där uppe ihop. Min insats var ok. Hade hoppats på mer. Andra åket var bra men första var riktigt mesigt. Ville mycket men var tyvärr inte bättre denna kväll.

Annars är jag inne på min fjärde vecka här nere nu. Känner mig ändå fräch i kropp och knopp men längtar lite efter den svenska födan,speciellt mjölkstuvade makaroner och falukorv, hade inte heller tackat nej till en tacos eller en smörgös med 1 cm tjockt lager av messmör och för att inte glömma en påse bridge blandning.

Idag har vi tränat storslalom i Reiteralm.Formen kändes faktiskt god och jag hoppas på att den skall kunna hålla i sig till måndagens Europacup i Kirchberg. Skall köra en storslalom och en slalom Europacup under måndag och tisdagen innan det bär av hemmåt en sväng.

Fotografen till de fantastiska bilderna ni ser är min vän Emelie Wikström så ingen ära till mig utan all ära till henne som är en mycket skicklig fotograf. Min mobil är fortfarande spårlöst försvunnen så jag överväger att kanske köpa mig en kamera. Vill även passa på att tacka alla som hejar och skriver så mycket fint,TACK 🙂