Levi

Slalompremiären är nu gjord. Gick inte som jag hade tänkt mig men tar med mig en del positiva saker och ser framåt. Levi var som alltid grymt,underlaget var helt fantastiskt och likaså banorna och stämningen. Ja gillar Levi och var riktigt peppad på att kicka igång slalomsäsongen. Mitt första åk började väldigt bra. Den flacka delen som ja känner mig trygg i gick snabbt, jag gick sedan in i branten med samma tempo och position som på den flackare delen. Jag blev då bak,var överallt och ja blev stressad och ville åka snabbare och ingenting gick som ja ville. Var inte så nöjd efter mitt första åk men låg ändå på en 15:de plats vilket var bra.

Hade till andra åket en bra plan att ja skulle köra på samma visa där uppe men sedan ta ett andetag och byta tempo och rytm in i branten. Andra åkets brant kändes betydligt mer behärskad och lättåkt och precis i utgången innan ja skulle släppa ut på sista platten grenslade jag. Surt. Riktigt tråkigt men de tillhör idrotten.

20121109_102613

Jag kände mig besviken efter tävlingen. Man har gått och längtat och spänt sig och verkligen laddat inför premiären och jag ville så mycket och jag kände mig verkligen redo. De känns bra att vi redan på torsdag flyger över till USA för att om 2 veckor tävla nästa världscupsslalom i Aspen. Längtar och känner mig revanchsugen. Var såå kul att stå på startlinjen igen och känna nervositeten och spänningen i kroppen.

20121109_103414

Annars så levererade Sverige mycket bra med Frida på en andra plats och Maria på en fjärde. Även Sara tog sig in och slutade på en 19:de plats. Grymt bra av brudarna 🙂

haha anna och nattis

Var dålig att ta bilder under vistelsen i Levi och kollade under förmiddagen igenom lite gamla och hittade den här som en målade av mig och Nathalie förra året. Väldigt rolig bild och man ser verkligen att det är vi. Mycket imponerad av målningen.

Kom nyss in från ett löppass. Är hemma i Rättvik i någon dag innan de bär av igen.