Gott nytt år!

Lienz var ingen direkt hitt. Storslalomen var svår och jag fick inte till den åkning jag hoppats på. Slalomen körde jag ut efter ungefär halva banan. Självklart är det tråkigt att köra ur så är det alltid,att stå på sidan om och kolla på andra åket är inte alls en fröjd.Än tråkigare var det att precis som förra året och året innan under mellandagarna kom mamma ner och skulle kolla. Jag har alla gånger  hon kommit ner kört ut i första åket. Mamma säger självklart att det inte spelar någon som helst roll men ja skulle tyckt det varit kul att få komma ner en tävling när hon var närvarande. Hur som har vi bestämt att de inte blir något mer mellandagsrace för mamma. Hon får byta tävling.

Jag har fått mina autografkort. Jag blev tillsagd att skicka in 4 stycken privata kort på mig själv som jag kände mig trygg med och tyckte var fina. Förra året skickade jag in en bild på mig och Yra. Jag var lätt besviken att de klippte bort Yra men lärde mig att det kanske inte var de dom sökte efter så inför iår skickade jag två ansiktsbilder och två lite röjigare bilder från skogen. Som sagt fick jag bilderna häromdagen och jag kände mig verkligen ofager. De hade photoshoppat en bild de hittat på internet och ritat kajal runt ögonen,gjort en näsoperation, blekt mina tänder och lyst upp mina ögon som en alien.De hade även tagit en bild de hittat på intetnet som är 4 år gammal.Jaja dom tyckte jag blev bländande het.Jag kommer aldrig dela ut ett kort.

Idag har vi vilodag och sedan blir det två dagars slalomträning innan vi åker vidare mot Italien och Bormio där nästa tävling ska gå av stapeln. Det har även hunnit bli ett nytt år. Hoppas alla hade en supertrevlig nyårsafton och att vi får ett härligt år!

Tänkte jag skulle bjuda på några bilder från året som gått.

Januari, Flachau och en av mina bästa minnen från 2013 där jag slutade på en 4:e plats.

Februari där höjdpunkten var VM i Schladming

Mars och världscupsavslutningen i Lenzerheide.

April, härlig friåkning i Åre.

Maj. Jag och Mattias turade. Första gången för mig vilket var helt underbart.

Juni, Evve hälsade på i Rättvik, träning och friluftsliv prioriterades.

Juli.Jag och Mattias åkte och utforskade Kroatsien.Augusti. Stelvio och vårat första läger på snö. Både skidåkning och solsemester. Bra kombo.September. Zermatt och ännu ett härligt snöläger.

October- Långfärdsskridskor. Även detta för första gången fantastiskt.

November och tävlingspremiär i finska Levi där jag slutade 9:a

December, första turen upp på toppen. Härligt!!

GOTT NYTT ÅR ALLA!