Gällivare,Kåbdalis,Levi

Har senaste veckan varit på en liten norrlandstour vilket har varit helt fantastiskt. Den startade upp med tre dagar i Gällivare. Första dagen bjöd på lite bollhav men efter att tränarna balkat i timmar vaknade vi upp till ett grymt underlag där vi låg och tränade i två dagar. En av kvällarna skulle Lars Kristers spela uppe på Dundret där vi bodde och vi blev inbjudna att delta. Vi tackade självklart inte nej till denna tillställning.Vi hängde på låset när dansen skulle börja. Jag blev uppbjuden direkt i kön av en man i 50 års ålder. Han sa dock att de fick bli senare under kvällen när han hade hunnit dricka några öl. De blev inget av med den dansen. Dansade med två andra. Den ena stod still och sa att ja skulle dansa runt h0nom. Ingen vacker syn för de andra kan jag tänka. Den andra var Stenke som verkligen överraskade mig med sina moves. Sjukt duktig. Annars må jag säga att Jessica och Nattis höll höga mått medan jag, Kajsa och Sara var av den lite sämre skaran.

Vi åkte sedan vidare mot Kåbdalis där vi började med en vilodag. Maria hade fixat så att vi fick rida om vi ville och jag tackade självklart inte nej. Har bara ridit 4 gånger tidigare i mitt liv så kände mig lite nervös innan. Det var Rebecka Gunnarstedt som hade hästarna och gjorde de möjligt att vi fick rida. Hon tog med oss på en tur genom Kåbdalis skogar. Helt magiskt fint. Älskade det verkligen. Nästa dag var det dags för träning igen.Nu i Kåbdalis.Fanns absolut ingenting att klaga på,både underlaget,vädret och vyn var i världsklass.Många landslag var på plats i lilla Kåbdalis. Förutom hela svenska dam och herrlandslagen fanns även tyska och österrikiska lagen på plats. Tror att dom var minst lika nöjda som oss. Kåbdalis har bjudit på fantastisk service och sjukt god mat. Hoppas vi ses snart igen.

Har som nämnt tidigare mobil igen. Dock utan kamera vilket har resulterats i noll bilder vilket är sjukt tråkigt. Har sett så mycket fint men inte ett kort har tagits.Tänkte försöka lägga ut ett filmklipp under morgondagen, får se om jag lyckas.

Nu är jag på plats i Levi. Snart är det dags för race. Jag är laddad och känner att träningen har stämt bra på slutet.Ska bli kul att starta säsongen igen. Wie