Funäsdalen

Har avslutat min Finlandstour. Spenderade nästan två veckor i Levi så var rätt skönt att byta miljö ett tag. De två sista dagarna var de  slalomtävlingar och även dessa var väldigt bra.Underlaget var stenhårt och vädret var också något mildare. Min insats var medel. Ingen magisk insats men helt ok.

Efter tävlingarna tog vi craftern och började köra mot Funäsdalen där vi ska vara i veckan och träna och köra två GS race på helgen.Igår körde vi slalom. Det var fem plus och regnet föll. Underlaget var dock bättre än förväntat. Det fanns lite is där under. De tråkiga var att väl nere på isen stängde liften pga för hård vind. Vi tog skidorna på axeln och gick upp ett åk, fick åka pistmaskin ett åk och sedan var de roliga slut. Idag blev inte heller dagen så lång. Jag brukar vara rätt positiv till att de ska bli åkning. Idag när jag kikade ut var jag däremot inte lika. De var storm plus snö. Väl upp i backen blåste de 35m/sekund på toppen och det var rikligt med ny snö i backen. Ingen åkning.

Nu sitter vi i lägenheten och planerar ett gympass. I eftermiddag ska vi sedan möta tyskorna i vollyboll. En viktig match!

I helgen komma Yra upp, kan ju inte bli annat än succe 😉