Besvikelse.

 

cm15-tr-bcws-cp-01-0117

Foto:Agence Photo Zoom

Då var Vm över för denna gång. Lämnar detta mästerskap med ett brons vilket självklart är helt fantastiskt. Lämnar det också besviken. Besviken på att slalomen än en gång inte gick min väg. Inför första åket var jag väldigt nervös och kände mig spänd men väl i banan släppte det och jag fick till ett hyfsat åk där jag ändå kände att jag hade mer att ge. Låg på en 11:e plats inför åk två och hade ett bra slagläge. Nervositeten var inte alls densamma som i de första, kände mig betydligt mer avslappnad och laddad. Men i början av de andra åket missar jag stort och dagen var förstörd. Åker hem med en 22:a plats med ett mål som var mycket större än så. Frida däremot visar än en gång hur stark hon är och får med sig ett silver hem från slalomen. Trodde faktiskt att hon skulle få med sig ett guld men Shiffrin åkte än en gång snabbt på slutet.

Annars har VM varit helt fantastiskt. Haft grym träning,strålande sol och ett härligt häng.Igår började vi resan hemåt. Skulle egentligen landat i Munchen just nu men är fortfarande kvar i Chicago då vårat plan hade gått sönder. Ska försöka börja resan hemåt vid 14 idag och hoppas verkligen de ska gå våran väg.

Flyger direkt till Munchen och landar där under tisdag morgon. Vi åker under onsdagen vidare mot Tarvisio för träning och sedan blir det världcupstävlingar i Maribor till helgen. Då blir det revansch.

Tack alla ni som stöttat och hejat under dagarna. Fortfarande mobillös.Helt fantastiskt. Lite opraktiskt men väldigt skönt.