Aspen

Aspen bjuder på sol. De känns nästan som sommar mitt på dagen. De är jättehärligt väder. Trots denna hetta är underlaget i racebacken tipp topp. Vi hade hangåkning idag.
Backen är inte den allra lättaste. De är många krön och kanter man ska hålla reda på. De gjorde inte jag till en början. Flög lite här och där och skrek lite här och där men känner hyfsad koll inför morgondagen.

De ska bli jättekul att tävla igen. Även fast GS formen är mycket svackande känner jag mig taggad och förväntansfull över morgondagen.

Imorgon kommer jag med startnummer 50.
href=”http://media.annaswennlarsson.com/2012/11/20121120_202104.jpg”>

Igår träffade jag min vän från förra året. Eftersom jag näst intill hela förra året startade kring 50 i slalom fick jag några nya vänner när alla mina teammates åkt ner för att köra minst 30 nummer innan mig.
Denna är fem år och kommer från Argentina. Hon kan tre språk och håller på att lära sig två till.
Igår på middagen fick hon syn på mig. Alla lag äter på samma ställe. Hon kom springande genom hela lokalen och kastade sig i min famn och sa ”Anna vi älskar varandra”. Jag blev lite rädd. Ja sa:Ja vi gillar varandra.
När jag sedan skulle gå hem skrek hon från andra sidan av lokalen ”BYE ANNA”, alla lag skrattade. Jag blev lite röd men det är ju härligt.
Önska jag kunde lägga ut en bild på min vän men internetet är allt annat är snabbt och just nu är det riktigt långsamt.
Nu ska jag sova och ladda inför morgondagen YE!