Åre

Har varit i Åre.Vädret har som rätt ofta här bestått av vind,dimma och lätt snöfall.Men underlaget har däremot levererat.
Har bott hos Nilssons.Alltid lika härligt.Ja älskar att vara där.Det är inte så noga och man bara är.Jullan tar de lilla lugna och känner absolut ingen hets.

image

image

Tävlade två Gs tävlingar i Åre.Kände att Gs:en var på G och hoppas den håller i ett tag.

Imorsse skjutsade Ullis mig till Trondheim för att flyga mot Munchen och sedan transportera mig vidare.
Hennes hundar Bosse och Frasse var med vilket gjorde min dag.Frasse satt fram med mig men kände sig lite obekväm i situationen.Jag älskade den.

image

Resan började klockan 07 45 och nu är ja framme kl 23 00.
Ja har svettats och varit nära till tårar under dagen.Flygningarna gick bra,väldigt bra..inget missat plan och inte äns ett felsteg.Tågresorna däremot gick sämre.Jag har ju inga problem att fråga människor men denna gång valde jag fel män.Dom var från Ryssland och oss tillsammans var mkt förvirrande.De visade sig att dom hade mkt sämre koll än mig.De berättade sina livshistorier på en engelsk ryssk brytning.Vi missade ett tåg,åt på subway,de bjöd på whissky som enligt dom var den finaste i Ryssland.Ja tackade nej.Dom erbjöd även vodka som de berättade smakade guld.Ja var ej så sugen.Följfrågor var ett faktum.
När vi sedan slutligen skulle hoppa på tåget skulle vi till olika vagnar.De satt självklart i firstclass medan ja satt i buisnes.Ja kände lycka för en liten stund då männen började bli lite väl mkt och alkoholen hade tagit över lite.Ja sa hejdå och gick mot min vagn.De följde efter och även tågresan underhölls av dessa män.De ville ta hundra kort.Deras väskor hade även försvunnit i Munchen och de skulle på skidsemester i Kitzbuhl.

image

image

image

Nu ska jag sova så jag är pigg inför morgondagens pass här i Italien.De ryktas sol yees!!

Okej detta inlägg skulle publicerats för många dagar sedan men pga dåligt internet kommer de nu…