Åre

Dålig uppdatering. Verkligen dålig. Jag ska försöka bli bättre igen. Men motivationen till skrivandet har inte varit på topp.
Senaste 10 dagarna har jag iallafall befunnit mig i åre.

image

image

image

image

Som ja skrev i förra inlägget var underlaget under lägret rätt mjukt men vädret var helt fantastiskt vilket var en liten ny upplevelse för mig här i Åre.
Dessto längre veckan gick blev vädret dock sämre men underlaget betydligt bättre. Sista dagen var mycket bra men självklart kallt och blåsigt;).Inte helt otippat.
Helgen var lugn. Åkte fritt och bara hade det härligt med vänner.
Just nu sitter jag i bilen påväg hem för lite jul innan vi drar ner till Europa igen.

image

De senaste två dagarna har det varit världscup i Åre. Första dagen var det gs. Jag var laddad men åkte som alltför ofta i denna gren för sakta. Slutade 31:a 2 hundradelar från ett andra åk. Det var ett litet steg framåt med tanke på tidigare prestationer i gs denna säsong men fortfarande fruktat mycket kvar att jobba med. Ja önska man bara kunde bli helgrym under natten.
Slalomen gick bättre,inte helt nöjd men jag försökte satsa allt jag kunde. Åkte som en tönt sista målbranten.Sa inför andra åket att ja skulle vara tuff och bara röja där nere men samma visa igen. Vet inte varför men gjorde allt ja kunde och slutade på en 13:de plats.
Annars en sjukt bra helg för Sverige. Jättekul att alla levererar och Frida tar en pallplats. Superkul!!!

image

image

image

Nu ska ja hem och ladda upp med mina bästa vänner. Imorgon väntar heldag med morfar och mys med Yra! YEE