Åre

Har varit på plats i Åre under en rätt lång tid nu. Var hem en sväng under helgen annars har vi legat här och tränat både under förra veckan och den här. Åre har inte direkt haft tur med vädret,har ständigt legat kring nollan eller plusgrader så underlaget har inte varit med oss under dessa dagar. En del okej pass men inget dunderunderlag. Men de spås kallt nu framöver så helgens tävlingar kommer nog bli toppen.

Annars är de som alltid väldigt härligt att vara här uppe. Jag trivs bra här.

20130328_160530

Hör och häpna jag har mobil igen. Skaffade en i helgen. Redan två dagar senare stod de ”no sim” och den slutade fungera. Efter en hel del putsande,många svordomar och många försök att stoppa i och ut simkortet fick jag den att fungera. Jag hoppas den skall fortsätta fungera ett tag till. Tekniken alltså…..

20140221_092442

Så nu ska jag börja ta lite bilder igen. Men dessa två är från förra året. Den första från en fin friåkningsdag och den andra från förra året exakt vid den här tidpunkten.

Idag har jag haft vilodag. Först blev det att besöka spaet på Tott där vi bor. Där satt jag tills jag såg ut som ett russin. Sen blev det en promenad och lite yatzzyspel vid Mattias stuga. En härlig vilodag där solen sken.

Imorgon väntas storslalomträning innan tävlingarna äger rum under fredag och lördag. Nu kör vi!!