Rättvik

Kom hem till Rättvik igår.Alltid lika skönt att komma hem och träffa mamma.Tyvärr är inte Yra närvarande.Mamma är inte heller lika alert och kan inte serva mig som önskat utan det är ombytta roller pga hennes sk.vurpa innan jul.
Benet är gipsat och mamma använder kryckan som pekpinne när hon vill att ja ska utföra något ärende.

image

image

Malin har varit hemma.Hon jobbar som hudterapeft.Idag hade vi en sminkkurs.Inte min vassaste sida men efter att Malin lärt mig stegvis tror jag att ja också kan bli en donna.Kommer dock inte orka med alla dessa moment som krävs för att uppnå Malins reslutat.Men jag har nu möjligheterna efter att ha blivit uppkittad.

Maribor var tråkigt.Kom inte alls in i någon åkning och jag kände mig spänd.Träningarna innan och uppvärmningen kändes bra så var tråkigt att inte få till det.

image

image

image

image

image

Var för första gången inne topp 15 och fick vara med på bip draw,kändes väldigt härligt och samtidigt speciellt.
Trist att jag inte kunde utnyttja mitt nummer den här gången…
Nu ska jag vara hemma några dagar innan jag beger mig uppåt i landet för att köra någon träning innan det bär av neråt Europa igen.

Fick även reda på att jag ska få delta på Vm i Schladming och köra slalomen där.Är jätteglad och ska bli superkul!!!

image