Hinterreit

Idag har jag kört pistmaskin.Igår satt jag brevid och fick se och lära.Idag fick jag sitta bakom ratten.Jag kände mig vass,lite ryckig körning till en början men jag tror jag har en möjlig framtid inom yrket.Melodin var att köra sakta annars fattade jag de som att bollar bildades. Jag kollade i backspegeln och skådade i början ett mycket varierande underlag men som på slutet kändes som tävlingsprepp.

Jag, Emelie och Peter som är den bäste pistören jag varit med om.Jag har aldrig varit i Hinterreit när det varit dåligt underlag.Alltid is och hårt.Han berättade för oss att han pistade 8 timmar varje dag.Jag skulle tröttnat.

Vi bor på en ladgård här i Hinterreit precis brevid backen.
Jag har umgåtts med kossorna en del.Emelie som också varit delaktig njöt inte av lukten.Jag tycker det är lite härligt.De väntas 28 kalvar i dagarna.10 har kommit.Supersöta.
Igår spelade jag och Tessan squash.Första gången för mig.Jag var till en början dålig.Krävdes snabba rörelser och jag rörde inte riktigt min kropp lika smidigt som Tessan.Efter ett tag gick det bättre och sista matchen vi spelade fick jag inte lika mycket spö,dock fortfarande förlust.

Annars har vi det väldigt bra här i Hinterreit och träningen är grym.Isigt och bra.Tränar här imorgon också innan vi beger oss mot Maribor för tävling till helgen.