Garmisch

Internet är inte av det vassaste slaget.Därför blir det en liten text..utan bilder.Jag tycker själv att det är rätt tråkigt att mala en text utan bilder men 2 timmar bilden känns för länge.

Vi befinner oss just nu i Garmisch,vi kom hit igår kväll. Vi bor uppe på en höjd med utsikt över Garmisch.Det såg verkligen mysigt ut när vi kom.Nästan som en liten bondgård. Mitt hopp om eventuella djur kom men flög förbi rätt snabbt när vi möttes av ett rökmoln direkt man öppnade dörren.
Rummen är det inget fel på.Inte dom med störst utrymme men absolut mysiga.Internet är för det mesta att glömma då sändningen verkar vara problematisk.
Maten är egentligen de som fallerar lite.
Vi frågade om vi kunde äta middag kring 19 igår,det var inget alternativ,17 eller senast 18 var det som gällde. Vi gick ner strax innan sex med lite för höga förväntningar på vad som komma skulle.Det började med en soppa.Den bestod av pannkaka, helt ok.Emelie berättade att hon inte tålde gluten.De tog tillbaka hennes sopptallrik och kom tillbaka 2 min senare med en silad pannkakssoppa.
Det var ingen ro mellan rätterna,2 minuter senare slängde dom fram en sallad för att 2 min senare komma med huvudrätten som bestod av en okryddad torr kyckling med en kokt potatis.

Imorgon ska vi träna här i Garmisch.Det är en härlig backe som lutar på bra.Det känns bra för mig att få träna lite på min ibland mycket ostabila position.
Dagen kommer vara ganska oaktiverad förutom ett gympass vi ska klämma in efter lunch.Känns bra att kötta lite på gymmet. Var lite för länge sedan.

Flachau var helt fantastisk.Jag är superglad!
Med 6 DNF1 och 1 DNF2 kände jag en viss osäkerhet.Stressen och tankarna var inte riktigt balanserad.
Jag gillar Flachau.Det är en köttarbacke där det bara är att röja.Jag gillar de.Där de bara är att släppa.Jag brukar inte tänka så mycket men den dagen var nervositeten stor.Hur som helst var det underbart att komma ner och så fort. YE sjukt kul.
Några journalister frågade efter tävlingen hur känns det fyra, 2 hundradelar från pallen. Jag tror nog jag var den gladaste fyran någonsin.

Efter träningen imorgon ska vi bege oss mot Österrike och Schruns för två Europacup slalom.

Nu ska jag och min vän Virre kolla på the lucky one.Jag har redan sett den en gång.Den handlar om hundar.Hur härlig som helst.