Melche Frutt

Zinal har lagts bakom mig.Två till tyngre dagar med DNF 1. Första dagen ramlade jag i andra käppen.Man hade ingen fart och så svängde det lite.Innerskidan kom men ramlade inte helt utan kom upp igen.Jag fortsatte och tänkte att jag inte tappade så mycket på de men föll sedan längre ner i banan.
Andra dagen kände jag JA!!,idag vänder det. Nej nej fel innerskida även denna dag.
Zinal var i övrigt väldigt fint. Jag åkte mycket friåkning eftersom jag inte tog mig hela vägen ner och fick tillgång till två åk.
Friåkningen var iallafall hur härlig som helst. Man blev lycklig och lyrisk och var som ett litet barn. Man ville åka mer. Allt var perfekt,vädret,underlaget,backarna,utsikten och känslan.Det var sånt underlag som man kände sig bra på.Ingen tendens till halkning lixom;)


Vi bodde i en by som hette Grimentz. Man kunde åka skidor hem så jag och Virre bestämde oss för att testa på det.Var verkligen supermysigt. Var över en mils åkning.Var dock mindre uppskattat av servicemännen som frågade om jag varit i Paris.Skidorna såg alltså inte allt för härliga ut.
Helst av allt hade jag dock velat tagit mig ner och kört två åk.

Igår tränade vi slalom i Zinal. Det var superfint och formen kändes god. Sedan tog jag och Virre en bil och åkte förbi Interlaken och hälsade på Roland. Det är en vän som vi fick hjälp med fysträningen av för några år sedan.Det var väldigt härligt och gott med hemmalagad mat.

Igår begav vi oss alltså mot Melche frutt för två stycken EC slalom. Det var tävling idag.Jag körde ut.Gränslade,tappade skidan.Jag älskar den här sporten.Men ibland kan den faktiskt vara ohärlig,när det går emot.Men imorgon är det ett nytt race.Hoppas på bättre lycka då.

Tur att man har så härliga vänner.