Maribor

Jag har varit dålig igen. Denna gång inte beroende på motivationen utan att jag glömt mitt lösenord. Jag bara helt plötsligt glömde bort. Jag tänkte på alla hundar jag haft genom tiderna eftersom lösenorden ofta brukar hamna där. Inte denna gång,men jag kom på de idag,rätt som de va. YES.Semmring är över. GS:en var mycket dålig. Jag var sen från topp till bott. Dåligt tryck på ytterskidan vilket resulterade sig i urkörning.
Slalom nästa dag,kvällsrace.Jag var laddad.Underlaget var super,startnumret var super,backen var super,banan var super,sällskapet var super då mamma hade kommit ner för att heja.Allt var verkligen grymt.Åkningen var inte heller så dålig.Jag körde dock ut.Tre portar innan mål, jag blev bak och kunde inte kontrollera min långa kropp.Jag är ofta bak men brukar kunna snakea mig ner.Inte denna gång.Jag blev besviken.De får inte hända.De var klantigt.
Nästa dag stod alarmet på 05 35. Vi skulle få träna där tävlingarna gått de senaste dagarna.Dom hade pistat backen.Det var okej i början av banan men dessto längre ner man kom ju mer bollhavsvarning blev det,jag harvade.

Efter träningen begav vi oss mot Maribor där vi skulle välkomna det nya året.När vi kom dit körde vi igenom ett intervallpass där jag kände mig som en buffel.Formen var inte god.På kvällen begav vi oss till min serviceman Ziga på middag.Han bjöd på en ny variant av grillning.Han körde den inomhus i öppna spisen.Jättemysigt och gott.

Efter middagen bestämde sig några av oss för att hänga med upp till backen och köra lite poc.Det är en slags carvingskida med pall som man sitter på och styr med fötterna.De krävdes teknik.Den var inte så god hos vissa.Virre hittade inte riktigt rätt.Jag däremot kände mig vass.Nyår var ingen hit.Vi hade beställt 7 rätters middag.Middagen tog oss 4 timmar utan njutning.Ingen rätt smälte i munnen.Jag hade nog för höga förväntningar.Jag blev även rastlös.


Efter middagen bestämde sig jag,Sara och Charlotta att bege oss upp mot torget för utedisco som vi hade blivit tippsade om av några slovener och Ziga.Ziga berättade även att han rekomenderade att bära skidglasögon under denna tillställning då det tydligen slängdes smällare hit och dit vilket kunde sluta i nersatt syn.Jag är i efterhand även glad att vi bar dessa även om vi var ensamma om det.
Musiken bestod av slovensk dansbands musik och pardans var det enda som gällde.Kvällen slutade rätt tidigt för min del.


GOTT NYTT ÅR, Jag har som tidigare år rätt många löften. Jag brukar inte vara den bästa att hålla dom men iår kanske det händer..Idag har vi varit i Österrike och tränat och anlände under kvällen till Zagreb.Imorgon står hangåkning på schemat och lite träning innan vi har race här på fredag kväll!!!
Jag känner att de kommer bli ett härligt år!! YEYE:)