Rättvik

Veckan har gått fort. Nu är jag på resande fot igen. Helgen har bestått av svampplock,fiske och vila.

image

Vi plockade svamp. Mamma sa innan att hon hade ett nytt ställe som garanterade fångst. Vi började åka,jag såg på mamma att hon faktiskt inte hade koll. Vi började med att vi åkt för långt. Hon sa sedan.. Ja alltså ja har inte varit där men de ska ligga här i krokarna. Leta efter ett konstigt träd med en skylt på. Där ska vi stanna. Vi hittade aldrig trädet.

image

Det är tur att man har öga för mark och svamp så vi hittade svamp ändå. Jag vet också säkert att om de nu är så att mitt lokalsinne inte alltid är på topp har mamma en del med det att göra.

image

Igår fiskade vi. Jag är glad att Mattias fick fisk. Innerst inne lite avundsjuk men konstaterade att han aldrig hade fått upp den utan min löpning efter håven. Han hittade även på 2 napp till som jag är tveksam till.

Nu sitter jag på tåget påväg ner till Stockholm och Bosön för fystester innan vi drar ner till Österrike för ännu ett läger:)

image

Mamma hade gjort fika tilll mig till tåget. Precis när vi satt oss i bilen påväg ner till tåget utbrast hon ANNA jag har odlat morötter till dig. Dom är klara och rätt stora och mätte minst 1 dm med händerna. Jag sprang och ryckte upp några redan sen till tåget. Det var som strån. Men TACK mamma,goda!