Rättvik

Lägret avslutades med en inställd och en bra sista dag!

På den inställda dagen spelade vi minigolf, 18 hål. Jag hade 30 över par. Det låter helt okej men jag var faktiskt sämst. Jag hittade inte riktigt fokuset. Tyckte mest synd om Dessan då vi tävlade i par. Jag sänkte hennes helt okej spelade till uselt eftersom poängen adderades.

Winning team!

Fin dag, fin bild, bra taget!

Vi avslutade lägret med slalom. Inte min dag igår. De var brant,svårt,ribbigt och jag var inte på tå. Men bra träning. De är långt kvar tills tävlingspremiären så ingen stress. Formen känns för tillfället ostabil med dalar och toppar.


Kom till Arlanda igår kväll. Fick alla nya grejer. Började min resa hem till Rättvik 04 45 i morsse. Jag hade 5 väskor. Jag svor, svettades och fick panik. Mamma kunde inte hämta mig heller. Hon sa att jag fick ta en taxi, hon hade lektion. Vilket välkomnande;)
Jag träffade en man på tåget som erbjöd sig att ta sällskap med mig hem med mina väskor för han älskade hösten och promenader,jättesnäll man.
Men de löste sig. Mamma parkerade en bil på stationen. Nu är jag hemma, Yra är i Norge vilket är trist. Nu ska jag bege mig till morfar och mormor och se vad dom har att bjuda på!