Saas Fee

Bra dagar i Saas Fee. Äntligen lite slalom, Yee. Fint väder och korta svängar.
Idag gick min liftfärd upp till backen tungt.Det började med första gondolen, jag var bland de sista in, jag blev knuffad längre och längre in och tillslut stod jag med min bakre del rakt upp i Blardones ansikte. Inte kul. Maria utbrast i skratt. Jag ursäktade mig 10 gånger.
I tåget som är den sista transporten innan man kommer upp var jag också sist in. Mina benskydd fastnade i dörren. Vi försökte rycka in dom, väl inne ramlar jag rakt på en tysk som jag möter face to face med en centimeters mellanrum. Jag blev röd.
Jag har blivit biten. De var Tessan som frågade vad jag hade på armen. Jag hade själv inte sett de. Det var en vit prick med rött runt och sedan en ännu större röd ring runt det, plus massa prickar runt som jag kliade sönder.Jag sa direkt att jag hade blivit getingstucken. Hon frågade om de hade gjort ont. Jag kom då på mig själv att jag inte känt något stick. Hon sa skämtandes att jag kanske hade blivit anfallen av en fästing. Du borde iallafall googla och kolla. Jag googlade och fick panik.Ringen såg exakt ut som ett fästingbett. De stod att man kunde få klåda och yrsel. De fick jag också. Jag skickade en bild till en läkare som kollade. Han ringde sedan upp och sa att det var en fästing. 10 dagar pencelin. Nästa dag var yrseln borta, ringen bättre och en betydligt mindre panikslagen Anna. Bra för alla.


Jag stod i en tunna med kallt vatten plus is. Tio minuter skulle man stå,jag älskar att bada men detta var en lång pina. Det skulle skapa pigga ben. Jag tror de kan funka.
Imorgon är de vilodag innan vi kör på med två dagar slalom innan hemfärd.