De två senaste dagarna har varit hur härliga som helst. Klarblå himmel och sol. Idag har vi haft vilodag och vi håller nu på att packa ihop för att bege oss mot Saas Fee.Igår tränade vi flackåkningstekniker. Det har aldrig varit min starka sida. Inte heller igår. Första positionen var att stå så stilla man kunde i störtloppsposition. Jag tyckte jag stod blixtstilla. Tydligen inte..Jag hade gungat friskt. Andra positionen var en slags skatening. Jag försämrade mig en halv sekund från åket innan. Timingen var inte så bra. Tredje positionen var att försöka stå så plant man kunde, pressa ut knäna, inprincip en omöjlighet för mig. Alla som sett mig gå eller springa vet min teknik. Framför allt inte snygg men heller inte lätt för mig att stå rakt fram med fötterna. Jag får pressa och det blir v:ning.