Zermatt

Igår var första skiddagen här i Zermatt, väderleksrapporten såg inte allt för lovande ut och morgongången till liften bestod av regn. Skidåkningen var inte direkt top notch men vi var glada att vi fick komma upp och dra några åk.
Idag kom vi inte upp, eller jo, vi kom hela vägen upp till sista gondolen innan dom sa cancelled, det vara bara att vända om. Idag såg det däremot riktigt bra ut, kallt och klart. Men blåsten var ett faktum.

Inställt

Man andas så mycket här. Man är nästan uppe på 4000 meters höjd. Det kändes som att hela min kropp skakade av utmattning när jag skulle ta mig från backen till gondolen ner. Det känns som att man inte har någon kondition överhuvudtaget. Jag kollade på de andra. Dom flåsade också..Skönt!
Idag stod klättring på programmet. Tessan sa att hon inte kände sig riktigt säker med mig som passare. Jag förstår inte. Jag tror hon ändrade sin uppfattning efter dagen. Klättringen var riktigt kul!
Imorgon spås bra väder så jag hoppas på en härlig morgondag.