Arlanda

Imorgon kl 06 00 går flyget mot Zermatt/Saas Fee för nästa skidläger. Känns kul att åka ner mot Europa, har gjort Juvass nu. Pratade lite kort med Cm idag, han var ganska fåordig. Han skrev det blåser och regnar i Juvass, liftjäveln går så fruktansvärt långsamt så man fryser ihjäl i liften. End of konversation.
Jag kollade vädret i Zermatt, skulle bli lite sämre första dagen sedan var de bara stora solar. Yee.

Dagen har bestått av packning. Jag är ingen bra packare, skjuter upp och skjuter upp tills paniken kommer. Oftast oduschad också då de inte står högst på min prioriteringslista. Jag stressar men hinner faktiskt alltid.
Jag är dock rätt säker på att de första som kommer hända imorgon när jag anländer till destination är en ompackning av min väska. Det är i och för sig en daglig syssla då de har blivit lite av ett tix.


Han även med ett spänstpass under förmiddagen och ett onödigt bålpass på em där jag hetsade mer än någonsin då tiden var knapp.