ÅreHelgen har spenderats i Åre i Mattias stuga. Jättehärligt. Jag gillar skogen. Vi plockade bland annat blåbär. De fanns mängder, tyvärr glömde vi bärplockarna men vi plockade för hand.

När min bytta var halvfull sparkar han omkull den. Han sa att det inte var med mening… jag tvivlar jag tror han kände sig hotad av min snabba plockning.

Jag blev sur, sa att jag också brukade råka ha omkull hela bärhinken..när jag var 6 dock.
Har även spelat en del spel. Jag är som nämnt tidigare mycket talangfull i spel.
De står numera 10-4 i Yatzzy matcher till mig, önskar jag kunde få känna lite mer motstånd i spelens värld…

Har även spenderat en tid med dessa sköningar. Vi spelade krocket idag. Jag,Julia,Evelina och Mattias. Även detta spel blev jag obesegrad i. Mattan kom sist. Men de är tur att han är en bra förlorare. De går säkert bättre nästa gång,måste träna lite mer på slagen. Pricksäkerheten så att säga..

Härlig helg!!