Flachau

nSNaMkIunm1gPNIzNmA2IQojeU2saQSFT5xTxKbXxpXQ

Fan fan fan. Gårdagen var en besvikelse. Jag kände mig i form, jag kände mig laddad och jag har en bra känsla för denna backe. Jag fick åka 1 sekund igår. Jag har aldrig i hela mitt liv som slalomåkare grenslat första käppen. Inte äns på träning där jag har åkt tusentals åk. Det känns som att de inte riktigt vill gå min väg. Vill så mycket och känner att jag har mycket men de kommer inte ut. Hur som väldigt snopet och jag har nu grämt mig tillräckligt, känt mig tillräckligt kass och känt mig tillräckligt klantig. Har även runnit tillräckligt med tårar och huvudvärken har släppt efter en antagligen stor vätskebrist.

Nya tag. Idrott är tuff men framförallt väldigt kul. Jag kommer igen. Nu blir det träning under fyra dagar i Reiteralm innan jag antagligen kör några Europacuptävlingar i Zell am See.

Tack för alla fina ord och stöttningar under gårdagen!

Nya tag.