Team event

Os är över för den här gången och i förrgår satt världscupen igång igen med parallell team event där jag Maria,Mattias och Mackan representerade Sverige. En superkul kväll där vi tog oss hela vägen till final och möttes där av Norge. Efter en jämn final stod vi tillsist som segrare. Första gången för mig att få kliva upp på pallen och att göra de som ett lag var hur kul som helst. Måste tacka mitt grymma lag för allt pepp och en kväll att minnas.

Under morgonen körde vi lite parraträning där både väder och underlag var magiskt. Äntligen tillbaka till vinter och det var tro de eller ej skönt att frysa igen. Friåkningen var också den perfekt,greppig,hård vintersnö som man bara känner sig kunglig när man åker.Härlig morgon!På lördag bär det av mot Åre för en veckas träning innan de sedan är tävlingar helgen därpå. Ska bli superkul att tävla på hemmaplan.Nu ska jag kurera mig då jag vaknade upp aningens täppt och tjock.