Sotji-Innsbruck

Os är över. Jag åker därifrån med ett leende men också en besvikelse. Längtade till dagen då jag äntligen skulle få tävla men när dagen väl kom var jag stel och fick inte alls till den åkning jag trodde fanns där. Slutade ändå på en 11:e plats vilket absolut inte är  dåligt men är väldigt missnöjd med min åkning som jag aldrig kom in i.Hur som var jag inte bättre den dagen och det är faktiskt den hårda sanningen. Har iallafall haft en sjukt rolig vecka med minnen för livet. Nedan ser ni en del bilder från veckan…Sista delen av slalomhanget!

När våra egna tävlingar var över agerade vi åskådare under två dagar. Först kollade vi tjejernas 3 mil där norskorna var svårslagna. Annars har sveriges längdlandslag verkligen levererat under veckorna med hela 11 medaljer.Imponerad!!!!

Efter längden begav vi oss direkt till herrarnas slalom,ett race där Matte och Andre låg som 2:a och 3:a inför andra åket och vi hade alla stora förhoppningar på att vi äntligen skulle ta en alpin medalj. Efter ett svårt andra åk körde tyvärr andre ut och Mattias satsade friskt men höll tyvärr inte för en medalj. Vi kommer igen..Efter herrarnas slalom sa vi hejdå till våran os by och begav oss ner mot kusten där vi skulle tillbringa de sista dygnet nere i ”costal village” där bland annat curling,hockey och konståkning har hållt till.Väl nere i ”costal village” var det som sommar. Kändes inte riktigt som att jag var på vinteros när solen gassade på. Vi cyklade och strosade runt området. Härligt 🙂Vi fick också se den Olympiske elden på nära håll. Sedan var det dags för hockeyfinal mellan Canada-Sverige. Har inte sett mer än Mora och Leksand spela live innan så det var häftigt. Jag var en het och aktiv åskådare där alla ord inte var av det finare slaget. Sverige fick tyvärr se sig besegrade men tog ett fint silver.Per och Robban laddade innan match.Igår kväll avslutades de hela med en maffig avslutningscermoni.

Har haft sjukt roliga dagar och fått många nya vänner. Jag har samlat många pins och fått en t-shirt från prinsen av Mexico, dock förlorade jag min Irak pins i tårar men inte många som varit i samma t-shirt som en prins.

Men denna lilla summering säger jag tack och hej Sotchi för denna gång.Just nu befinner jag mig i Innsbruck med denna böna. Imorgon är det nämligen ”teamevent” paralellslalom och vi ska ge järnet!!!