Sochi

Äntligen är jag också på plats. Har haft 3 härliga dagar här i Sochi. Tänkte visa er lite bilder på hur tiden har varit.

Os ringarna!!

Där man äter kunde alla athleter ta skämt bilder. Jag och Emelie nappade direkt och fick även varsin mössa.Herrarnas störtloppsbacke till vänster och damerna och herrarnas slalom i mitten.

Var och hejade på damernas storslalomtävling. Regnet föll och gjorde förhållanderna svåra. Svenskarna klarade det bra,tyvärr ingen på pallen denna gång men de satsade friskt.Jag och min älskade Kajsa!!

Fin morgon!!

Jag och Emelie tränade slalom. Är fascinerad över skidområdet här. Ser ut att ha fantastiska backar. Inte bara de vi får hålla till i.

Vi fick också känna solen!!! 🙂

Kollade herrarnas storslalom där Mats slutade som 14:de man!!

 

Jag och Emelie träffade på Jamaicanska bobteamet!!! Superhärliga

 

Jag och Emelie har målat dockor

http://www.expressen.se/sport/os/manga-sager-att-man-ska-samla-lite-pins/?fb_action_ids=574022592675452&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B195980550612515%5D&action_type_map=%5B%22og.recommends%22%5D&action_ref_map=%5B%5D

 

Har det väldigt bra här och träffar många härliga människor. Imorgon är det dags för race och jag går ut med nummer 9.Ska bli superkul att inta arenan på riktigt. Kommer säkerligen vara nervös men ska ge allt jag har!!!

Heja Sverige!!