Trysil,Rättvik

Snön fortsatte att falla i Trysil och förhållandena var fortsatt tuffa. Tränarna var uppe i backen från kl 06 för att preppa den på bästa sätt med både vatten och salt. Backen blev helt okej men inte helt optimal. Balans och position satts verkligen på prov och det känns som att vi är redo för vad än underlag som kommer att dyka upp i framtiden.

Emelie gör bilen redo för avfärd mot fys,snabba tights!!

Maria påväg mot pressträff klicka in på länken nedan om du vill höra ett klipp från träffen.

<iframe src=’http://www.svtplay.se/klipp/1806793?type=embed&external=true’ width=’480′ height=’270′ frameborder=’0′ scrolling=’no’></iframe>

Hann även med snöbygge. Kan erkänna att det var min idee men alla älskade det, inte bara jag.

Även fast lägret inte bjöd på stenhårt underlag och sol känns allt bra. Åkningen har fungerat bra på lägret så jag känner mig ändå lugn och glad. Nu blir ja hemma tre dagar innan jag och Emelie flyger mot Sotchi. Längtar kan inte bärga mig!!