Rättvik

Är hemma hos mamma några dagar. Alltid lika härligt att vara hemma och äta god mat och få hjälp med tvätten men också massa jobbiga saker att ta itu med som man helt kopplar bort när man är ute på touren eller någon annanstans och flänger. Jag har iallafall tagit tag i en del måsten men också skjutit en del framför mig. Typiskt mig.

Yra är hemma och även Mattias vilket gör dagarna väldigt härliga.Förutom träning körs även ett dagligt sparkrace mellan mig,Mattias och Yra som startar från toppen av slalombacken och ner till mitt hus. Oftast vinns detta race av Yra. Den förlusten är dock lättare att ta än en av Mattias.

Kranjska Gora var snöigt. De hade fallit över metern dagarna innan race. Snön var också av de blötare slaget så de hade luckrat upp den is som fanns där en aning. Underlaget under tävlingen var inte lätt men ändå bättre än vad jag trodde de skulle bli. Inåkningen kändes verkligen fruktansvärd med bollar blandat med isflak och hopp. I tävlingshanget var det ändå hårt men hoppigt. Jag fick till bra åkning i första åket och låg på en fin femte plats. Andra åket var tuffare. Jag träffade inte riktigt spåren och hade en del misstag. Detta tog mig ändå till en 6:e plats som jag är väldigt nöjd över och skönt att ha med sig i bagaget inför kommande race som är OS slalomen i Sotchi.En sjukt bra laginsats också med Frida som äntligen fick kliva högst upp på pallen,YES och även Maria på en femte plats.

På fredag bär det av igen mot Trysil och precamp för att finslipa de sista 🙂